2 χρυσα βραβεια

Packaging Awards 2021

Δύο σημαντικές τιμητικές διακρίσεις απέσπασε η ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΑΕ τη Δευτέρα 12/7, στα Packaging Awards 2021 που διοργάνωσε η Boussias σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Βιομηχανιών Παραγωγής Υλικών και Συσκευασίας, αποκτώντας έτσι το δικαίωμα συμμετοχής και στον κορυφαίο παγκόσμιο θεσμό World Star Packaging Awards 2022, ο οποίος διοργανώνεται από τον World Packaging Organization.  

Χρυσό βραβείο στην ενότητα Sustainability κατηγορία Circular Economy για την τεχνολογία του διαμορφωμένου χαρτοπολτού, ως αναγνώριση για τις καλές πρακτικές παραγωγής προϊόντων με εφαρμογή στρατηγικής κυκλικής οικονομίας που ακολουθεί η εταιρία μας. “Όταν πριν από 40 χρόνια εισαγάγαμε στην Ελλάδα και στην ευρύτερη περιοχή της ανατολικής Ευρώπης, τη τεχνολογία του διαμορφωμένου χαρτοπολτού, για την παραγωγή οικολογικών συσκευασιών από 100% ανακυκλωμένο χαρτί η έννοια της κυκλικής οικονομίας ήταν στις απαρχές της. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που τα τελευταία χρόνια ολοένα και περισσότερες εταιρίες του κλάδου και η ίδια η αγορά αναγνωρίζει τη σημασία της επαναχρησιμοποίησης και ανακύκλωσης υλών για την επίτευξη ενός βιώσιμου μέλλοντος.”, δήλωσε κατά την παραλαβή του βραβείου η κ. Παπαχαραλάμπους Ισμήνη, CEO της εταιρίας. 

Χρυσό βραβείο στην ενότητα Supply Chain & e-shopping κατηγορία Secondary & Tertiary Packaging για τη νέα συσκευασία μας, το Pulpwrap: το ευέλικτο και οικολογικό υλικό συσκευασίας για αποτελεσματική προστασία των συσκευασμένων προϊόντων στο δύσκολο ταξίδι τους στην εφοδιαστική αλυσίδα. Το βραβείο αυτό αναγνωρίζει την προσαρμοστικότητα και καινοτομία των επιχειρήσεων που παράγουν συσκευασίες προ-συσκευασμένων προϊόντων (ταχυδρομική συσκευασία, συσκευασίες για μεταφορικές εταιρείες, ταχυμεταφορές, πωλήσεις e-shop κ.λπ.). 

Ευχαριστούμε θερμά τους διοργανωτές και την κριτική επιτροπή. Αισθανόμαστε περήφανοι που η δουλειά μας αναγνωρίζεται και επιβραβεύεται με αυτόν τον τρόπο. Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με πάθος για ολοένα και υψηλότερους στόχους.

Image of Packaging Awards heracles 2021