ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

το χαρτι αλλιωσ

Η μόνη ελληνική εταιρεία παραγωγής προϊόντων από διαμορφωμένο χαρτοπολτό

Με εμπειρία άνω των 40 ετών, ηγούμαστε της ελληνικής αγοράς και συνεχίζουμε να επεκτεινόμαστε.

ESPA banner

Εξατομικευμένες Λύσεις

Με μια δυνατή σχεδιαστική ομάδα & ένα έμπειρο τμήμα κατασκευής καλουπιών

Είμαστε έτοιμοι να δημιουργήσουμε την απολύτως προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας εξατομικευμένη λύση από διαμορφωμένο χαρτοπολτό.

Custom Solution - Molded Fiber Bottle

 συσκευασια e-shop

Τι είναι το Pulpwrap;

Η φιλική προς το περιβάλλον σύγχρονη λύση συσκευασίας από 100% ανακτημένο χαρτί που προστατεύει τα προϊόντα σας κατά τη μεταφορά! Χρησιμοποιήστε το ως υλικό πλήρωσης κενών χώρων ή ως υλικό περιτύλιξης για τα εύθραυστα προϊόντα σας.

pulpwrap - flexible packaging

Περιβάλλον

trees icon

Τα προϊόντα από διαμορφωμένο χαρτοπολτό είναι 100% ανακυκλώσιμα, βιοδιασπώμενα και κομποστοποιήσιμα.

Ένα βήμα πιο κοντά στην αειφορία…

Η παραγωγική μας διαδικασία ακολουθεί το μοντέλο της κυκλικής οικονομίας. Για την παραγωγή των προϊόντων μας χρησιμοποιείται 100% ανακτημένο χαρτί (χαρτόνι ή/και χαρτί εφημερίδων), διασφαλίζοντας έτσι πολύτιμους φυσικούς πόρους και μειώνοντας την ποσότητα των απορριμμάτων.

Πλεονεκτήματα

Γιατί διαμορφωμένο χαρτοπολτό;

ΣΥΝΘΕΤΕΣ ΜΟΡΦΕΣ

Ο διαμορφωμένος χαρτοπολτός επιτρέπει τη δημιουργία πολύπλοκων σχημάτων ικανών να αγκαλιάσουν και να προστατεύσουν τα προς συσκευασία προϊόντα με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Ένα ηχοαπορροφητικό υλικό με απαλή και φιλική προς το χρήστη υφή. Ένα υλικό κατάλληλο ακόμη και για εφαρμογές υψηλών αισθητικών απαιτήσεων.

ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ

Ένα ισχυρό, αλλά εύκαμπτο υλικό συσκευασίας ανθεκτικό στην υγρασία και κατάλληλο για μεγάλα εύρη θερμοκρασιών. Όλα τα προϊόντα είναι προσεκτικά σχεδιασμένα ώστε να παρέχουν βέλτιστη προστασία σε κάθε στάδιο της εφοδιαστικής αλυσίδας.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Ο διαμορφωμένος χαρτοπολτός, χάρη στη φυσική συμπιεστότητα και ελαστικότητά του, απορροφά αποτελεσματικά τις δονήσεις και τους κραδασμούς καλύτερα από οποιοδήποτε άλλο υλικό συσκευασίας, διατηρώντας τα προϊόντα άθικτα ακόμα και μετά από επανειλημμένες κρούσεις. Η βέλτιστη επιλογή για ασφαλή μεταφορά.

ΣΤΟΙΒΑΞΗ

Η δυνατότητα δημιουργίας καμπύλων επιφανειών που προσφέρει ο διαμορφωμένος χαρτοπολτός επιτρέπει τη δημιουργία στοιβάξιμων προϊόντων, διευκολύνοντας έτσι τη μεταφορά, μειώνοντας το μεταφορικό κόστος και ελαχιστοποιώντας τους απαιτούμενους χώρους αποθήκευσης. 

Τι νέο υπάρχει
Αξιοπιστία

Πελάτες

Είναι ωραίο να σε εμπιστεύονται

gaea logo_Ηρακλής Συσκευασία Α.Ε.-client
baroudeur logo_Ηρακλής Συσκευασία Α.Ε.-client
ecofixer logo_Ηρακλής Συσκευασία Α.Ε.-client
nivo soar logo_Ηρακλής Συσκευασία Α.Ε.-client
korres logo_Ηρακλής Συσκευασία Α.Ε.-client
seabright logo_Ηρακλής Συσκευασία Α.Ε.-client
Μείνετε σε επαφή

Νewsletter

Νέα προϊόντα – Νέες δυνατότητες.

Σε μια εταιρεία με γρήγορους ρυθμούς ανάπτυξης όπως η δική μας τίποτα δεν μένει στάσιμο.
Μείνετε σε επαφή και μάθετε περισσότερα για τα νέα μας προϊόντα, τις συνεργασίες, τις ιδέες.

Η φόρμα αυτή συλλέγει τα στοιχεία επικοινωνίας σας ώστε να μπορούμε να σας στέλνουμε τα νέα μας. Τα δεδομένα σας θα επεξεργαστούν σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου μας. Μπορείτε να αποσύρετε αυτήν τη συγκατάθεση ανά πάσα στιγμή επικοινωνώντας μαζί μας στο sysk1@herpack.com.gr