Θέσεις εργασίας

Με λίγα λόγια

Θέσεις εργασίας στην Ηρακλής Συσκευασία

Η Ηρακλής Συσκευασία ΑΕ είναι η μοναδική ελληνική εταιρεία που σχεδιάζει, αναπτύσσει και κατασκευάζει προϊόντα με την τεχνολογία της διαμόρφωσης χαρτοπολτού. Με μία εμπειρία πάνω από 40 χρόνια, ηγούμαστε της Ελληνικής αγοράς και καθημερινά επεκτεινόμαστε.

Η έδρα της επιχείρησης μας βρίσκεται στη Γλυφάδα Αττικής, ενώ τα προϊόντα μας προωθούνται σε όλο τον κόσμο από το εργοστάσιο της εταιρίας μας στον Αξό Γιαννιτσών Πέλλας.

passion led us here

Πως δουλεύουμε

Οι άνθρωποι μας

συμμετέχουν ενεργά στην επιτυχία της εταιρίας, απαντώντας καθημερινά στις νέες προκλήσεις της αγοράς. Ανταποκρινόμενοι στα αυξανόμενα αιτήματα των πελατών μας για πιο «πράσινα» προϊόντα, δημιουργούμε πλήρως ανακυκλώσιμες οικολογικές λύσεις υψηλής ποιότητας από 100% ανακυκλωμένο χαρτί, μέσα σε ένα περιβάλλον συνεργασίας. 

Εάν νοιάζεστε και εσείς για το περιβάλλον, γίνετε μέλος της δυναμικής και αναπτυσσόμενης ομάδας μας και οδηγήστε σήμερα την αλλαγή προς ένα πιο βιώσιμο μέλλον. 

Οι υπάρχουσες θέσεις δεν είναι κατάλληλες για εσάς;

Πιστεύετε ότι είστε κατάλληλοι για την ομάδα μας, αλλά οι τρέχουσες κενές θέσεις δεν αντιστοιχούν στο προφίλ σας; Θέλουμε να σας γνωρίσουμε έτσι κι αλλιώς! Υποβάλετε το βιογραφικό σας στο ακόλουθο email sysk1@herpack.com.gr και θα το λάβουμε υπόψη για πιθανή μελλοντική συνεργασία.

Λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη τα προσωπικά σας δεδομένα. Δείτε εδώ την Πολιτική Απορρήτου και Επεξεργασίας Προσωπικών Δεδομένων για τους Υποψήφιους Εργαζομένους μας.  

Ακολουθήστε μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις νέες θέσεις