Εταιρεία

Ηρακλής Συσκευασία

Για περισσότερα από 40 χρόνια, η Ηρακλής Συσκευασία συμβάλλει στη προστασία του περιβάλλοντος μέσω της δημιουργίας συσκευασιών από 100% ανακυκλωμένο χαρτί, οι οποίες στοχεύουν στη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος των πελατών μας και στη παράλληλη βέλτιστη υποστήριξη των δραστηριοτήτων τους. Είμαστε η πρώτη και η μοναδική ελληνική εταιρεία που χρησιμοποιεί την τεχνολογία του διαμορφωμένου χαρτοπολτού, μίας τεχνολογίας βραβευμένης στο πλαίσιο των αρχών της κυκλικής οικονομίας.

Heracles Factory

Τα πλεονεκτήματα μας

Με πολλαπλές πλήρως αυτοματοποιημένες γραμμές παραγωγής και γραμμές επεξεργασίας, παρέχουμε στους πελάτες μας μια μεγάλη ποικιλία φιλικών προς το περιβάλλον προϊόντων και τη μέγιστη δυνατή ευελιξία, ενώ με μία από τις μεγαλύτερες γραμμές παραγωγής στην Ευρώπη εξασφαλίζουμε ένα υψηλό επίπεδο αξιοπιστίας.

Τα προϊόντα μας

Τα προϊόντα μας διαφυλάσσουν το περιβάλλον για τις τρέχουσες και μελλοντικές γενιές. Οι διαδικασίες μας είναι πιστοποιημένες κατά ISO, ακολουθούν τις Ορθές Πρακτικές Παραγωγής, είναι πλήρως συμβατές με την ισχύουσα νομοθεσία και τα αυστηρότερα περιβαλλοντικά κριτήρια. Επιπλέον, οι διαδικασίες μας βελτιστοποιούνται συνεχώς για τη μέγιστη διαφύλαξη πόρων και η τεχνολογία μας εξελίσσεται με στόχο την επίτευξη βέλτιστων αποδόσεων.

icon iso9001-2015
icon iso45001-2018

Οι άνθρωποι μας

Career in Heracles Packaging

Οι άνθρωποι μας είναι το θεμέλιο της επιτυχίας μας. Καθημερινά δημιουργούν προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, ενώ εκτός από τις άμεσα διαθέσιμες λύσεις συσκευασίας, το τμήμα σχεδιασμού νέων προϊόντων μας με τους έμπειρους σχεδιαστές προμηθεύει τους πελάτες μας με εξατομικευμένα, πλήρως προσαρμοσμένα στις ανάγκες τους, προϊόντα.

Οι αξίες μας καθοδηγούν κάθε μας προσπάθεια
προς επίτευξη των στόχων και του οράματος μας.

1979

Ίδρυση της Ηρακλής Συσκευασία ΑΕ από την Ανώνυμη Γενική Εταιρία Τσιμέντων Ηρακλής και τη θυγατρική της Λάβα ΑΕ, με σκοπό την παραγωγή και εμπορία προϊόντων συσκευασίας από διαμορφωμένο χαρτοπολτό.

1982

Σε συνεργασία με την Keyes Fiber USA, μία πρωτοπόρο εταιρεία στην τεχνολογία του διαμορφωμένου χαρτοπολτού, ξεκινά η λειτουργία του εργοστασίου σε μία ιδιόκτητη έκταση 130 στρεμμάτων.
Με ημερήσια παραγωγή άνω των 380.000 αυγοθηκών και φρουτοθηκών, η εγκατεστημένη γραμμή παραγωγής είναι μία από τις μεγαλύτερες στην Ευρώπη.

2001

Η εταιρεία εξαγοράζεται από εταιρικό σχήμα, με επικεφαλής τον Γεώργιο Παπαχαραλάμπους, Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας από το 1995.

2005

Η Ηρακλής Συσκευασία γίνεται αποκλειστικός αντιπρόσωπος των λύσεων συσκευασίας αυγών από χαρτοπολτό της Brodrene Hartmann στην ελληνική και στην κυπριακή αγορά.

2007

Αύξηση δυναμικότητας με εγκατάσταση μιας νέας περιστροφικής γραμμής παραγωγής για μικρότερους όγκους παραγωγής και μίας πρέσα θερμής συμπίεσης (hot press) σε γραμμή για προϊόντα που απαιτούν ακρίβεια διαστάσεων και καλύτερο φινίρισμα. 

2015

Με ολοένα και περισσότερες εταιρίες να απαιτούν περιβαλλοντικά φιλικές λύσεις συσκευασίας, ξεκινά η κατασκευή εξατομικευμένων προϊόντων από ανακυκλωμένο χαρτί για τους πελάτες μας.

2019

Εγκατάσταση μιας νέας γραμμής παραγωγής, κατάλληλη για προϊόντα με απαιτήσεις κάθετων πλευρών (έως και 3°) και ύψος έως 15 εκατοστά, ιδανική για βιομηχανικές συσκευασίες βαρέως τύπου. 

2020

Με τη ζήτηση custom προϊόντων να αυξάνεται, το τμήμα κατασκευής καλουπιών ενισχύεται με ένα νέο CNC με στόχο την επιτάχυνση των διαδικασιών κατασκευής καλουπιών και την επισκευή υπαρχόντων εργαλείων.

2021

Αναδιαμόρφωση υπάρχουσας γραμμής παραγωγής από το τμήμα σχεδιασμού και με τη συμβολή εγχώριων τεχνιτών, με στόχο την αύξηση των παραγωγικών της δυνατοτήτων και της παραγωγικότητας της.