Διαδικασία ανάπτυξης

Διαδικασία ανάπτυξης εξατομικευμένων προϊόντων

Ο διαμορφωμένος χαρτοπολτός επιτρέπει τη δημιουργία ποικίλων μορφών, απλών και πολύπλοκων, μικρών και μεγάλων. Ένα πραγματικά ευέλικτο υλικό που συνδυάζει την προστασία, την εμφάνιση και την αειφορία. Εμπιστευτείτε την ομάδα των έμπειρων σχεδιαστών μας να σας καθοδηγήσουν από τον ιδεασμό μέχρι την παράδοση του προϊόντος.

Είτε ψάχνετε για μία συσκευασία είτε για ένα αντικείμενο υψηλής αισθητικής, οι διαφορετικές τεχνικές παραγωγής μας και η διαδικασία ανάπτυξης προϊόντων σε 7 βήματα, διασφαλίζουν το τελικό αποτέλεσμα. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να ανακαλύψετε πώς ο διαμορφωμένος χαρτοπολτός μπορεί να ωφελήσει την επιχείρηση σας. 

Step 1

1. Κατανόηση των αναγκών του πελάτη

Η ανάγκη κάθε πελάτη είναι ένας νέος στόχος που η επιχείρηση θέτει προς εκπλήρωση. Η διαδικασία μας ξεκινά με μια σύσκεψη για την κατανόηση των απαιτήσεων του έργου. Οι εξειδικευμένοι σχεδιαστές μας εξετάζουν τα παρεχόμενα σχέδια, τα φυσικά δείγματα και βάσει του προϋπολογισμού, των ποσοτήτων, των απαιτήσεων διαφήμισης (π.χ. τοποθέτηση λογότυπου) και των πρόσθετων πληροφοριών, δημιουργούν τη λίστα προδιαγραφών του έργου. Η στενή συνεργασία σε αυτό το βήμα είναι ουσιαστική για τη μελλοντική επιτυχία του έργου.

Step 2

2. Ανάλυση και σχεδιασμός προϊόντος

Με βάση τη λίστα προδιαγραφών που δημιουργήθηκε, ο κατάλληλος τύπος προϊόντος επιλέγεται (κανονικό, θερμής συμπίεσης, ξήρανσης-εντός-καλουπιού). Ακολουθώντας «πράσινες» πρακτικές σχεδίασης, ξεκινάει η σχεδίαση του προϊόντος.

Στη φάση του σχεδιασμού, παράμετροι μεταφοράς λαμβάνονται υπόψη με στόχο την ελαχιστοποίηση του κόστους μεταφοράς και αποθήκευσης. Ένα 3D σχέδιο του προϊόντος παρουσιάζεται στον πελάτη για σχολιασμό.

Με την αποδοχή του σχεδίου, αποστέλλεται και η οικονομική προσφορά με το κόστος των καλουπιών και του τελικού προϊόντος, συνοδευόμενη από 3D Solidworks εικόνες του τελικού προϊόντος, για βέλτιστη κατανόηση του τελικού προϊόντος.

Development-step2

Step 3

3. Αποδοχή προσφοράς και τελικές αλλαγές

Με την αποδοχή της προσφοράς μας, ο σχεδιασμός του προϊόντος ολοκληρώνεται και το χρονοδιάγραμμα του έργου καθορίζεται. Καθώς αλλαγές στο σχέδιο μετά το συγκεκριμένο σημείο δεν γίνονται αποδεκτές, η διασφάλιση της σύμφωνης γνώμης των φορέων είναι καθοριστική. Με αυτό το σκοπό, στο στάδιο αυτό είναι εφικτή η τρισδιάστατη εκτύπωση του τελικού προϊόντος σε πλαστικό υλικό για μία τελική εξέταση του σχεδίου.

Development-step3

Step 4

4.  Καλούπι δειγμάτων (προαιρετικό)

Το δοκιμαστικό καλούπι είναι κατάλληλο, εφόσον το επιτρέπουν οι διαστάσεις του προϊόντος, για παραγωγή δειγμάτων στο χέρι. Δεν είναι κατάλληλo για κανονική παραγωγή. Ιδανική λύση για τις περιπτώσεις εκείνες όπου η 3D εκτύπωση σε πλαστικό του προϊόντος δεν αρκεί και δείγμα του τελικού προϊόντος από χαρτοπολτό είναι απαραίτητο. Για την παραγωγή των καλουπιών αυτών συχνά γίνεται χρήση τρισδιάστατων εκτυπωτών για ελαχιστοποίηση του χρόνου παραγωγής και παράδοσης των δειγμάτων. Τα σχόλια επί των δειγμάτων καθορίζουν κατά πόσο θα προχωρήσουμε σε αλλαγή σχεδίου και επιστροφή στο βήμα 3 ή αν θα προχωρήσουμε σε κατασκευή καλουπιών παραγωγής.

Development-step4

Step 5

5. Παραγωγή καλουπιών

Το εργαστήριο σχεδιασμού και κατασκευής καλουπιών μας, μας δίνει τον πλήρη έλεγχο της διαδικασίας ανάπτυξης του προϊόντος για βέλτιστη αποτελεσματικότητα και αυξημένη παραγωγικότητα. Τα καλούπια παραγωγής και θερμής συμπίεσης μας κατασκευάζονται από αλουμίνιο ή πλαστικό με ακρίβεια στα CNC μας. Η χρήση CNC για την παραγωγή των καλουπιών διευκολύνει την επισκευή και τη συντήρηση τους, διασφαλίζοντας έτσι μία παραγωγή υψηλής ποιότητας.

Για την παραγωγή των δειγμάτων, το αρχικό σετ καλουπιών, όπως αυτό ορίζεται στην προσφορά, δημιουργείται και τοποθετείται προς παραγωγή. Τα δείγματα συγκρίνονται με τo τελικά συμφωνημένο σχέδιο προϊόντος.

Με την έγκριση του προϊόντος, τα υπόλοιπα σετ καλουπιών κατασκευάζονται και η πρώτη παραγγελία γίνεται δεκτή.

Development-step5

Step 6

6. Παραγωγή προϊόντος

Στην πρώτη κανονική παραγωγή, οι προδιαγραφές συσκευασίας και η διαδικασία ποιοτικού ελέγχου των προϊόντων καθορίζονται.

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας, τα προϊόντα διατίθενται προς παραλαβή από το εργοστάσιό μας. Όλα προσφέρονται σε όρους EXW, για τη μέγιστη δυνατή διαφάνεια και ευελιξία κατά την επιλογή της συνεργαζόμενης μεταφορικής εταιρίας. Φυσικά πρόσθετοι τρόποι παράδοσης είναι διαθέσιμοι, κατόπιν σχετικού αιτήματος του πελάτη.

Development-step6

Step 7

 7. Σχόλια και μελλοντικός προγραμματισμός

Με την επιτυχή ολοκλήρωση της πρώτης παραγγελίας, ανυπομονούμε για την επόμενη. Βάσει των προβλεπόμενων αναγκών σας, θα δημιουργήσουμε το απαραίτητο πρόγραμμα παραγωγής. Οι πλήρως αυτοματοποιημένες γραμμές παραγωγής μας μας δίνουν την δυνατότητα να παρέχουμε προϊόντα ακριβώς όταν τα χρειάζεστε, ανεξάρτητα από τυχόν εποχικότητα ή απρόβλεπτες αυξήσεις όγκου.

Development-step7