Η ιστορία μας

Το 1982, σε μία ιδιόκτητη έκταση 130 στρεμμάτων στο νομό Πέλλας Βορείου Ελλάδος, ξεκίνησε τη παραγωγική λειτουργία της η μοναδική στην Ελλάδα εταιρία παραγωγής ειδών συσκευασίας από διαμορφωμένο χαρτοπολτό, σε συνεργασία με την πρωτοπόρο στην τεχνολογία αυτή εταιρεία Keyes-Fibre USA.

Η εταιρία «ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ Α.Ε.» ιδρύθηκε το 1979 από την Ανώνυμη Γενική Εταιρία Τσιμέντων «ΗΡΑΚΛΗΣ» και την θυγατρική της «ΛΑΒΑ Α.Ε.» με αντικείμενο τη παραγωγή και εμπορία χάρτινων ειδών συσκευασίας και ειδικότερα προϊόντων από διαμόρφωση χαρτοπολτού. Η αρχική ιδέα της ίδρυσής της γεννήθηκε σε μία χρονική περίοδο κατά την οποία η επιχειρηματική λογική ενθάρρυνε την εξάπλωση των δραστηριοτήτων των μεγάλων εταιριών σε τομείς διαφορετικούς από την κύρια δραστηριότητα τους.

  • Εξωτερική όψη του εργοστασίου
  • Αυγοθήκες κατά την έξοδο τους από το ξηραντήριο
  • Έτοιμες αυγοθήκες στην αποθήκη μας

Το 1982, ξεκίνησε η λειτουργία του εργοστασίου με την παραγωγή των ειδών συσκευασίας από διαμορφωμένο χαρτοπολτό ο οποίος προέρχεται από 100% ανακυκλωμένο χαρτί (εφημερίδες, χαρτοκιβώτια. κλπ.). Με τον τρόπο αυτό η εταιρία συμβάλει ενεργά στην διατήρηση της οικολογικής ισορροπίας και στην προστασία του περιβάλλοντος. Το 2001 η εταιρία εξαγοράστηκε από εταιρικό σχήμα με επικεφαλής τον Γεώργιο-Ιωάννη Παπαχαραλάμπους, ο οποίος τελούσε χρέη Διευθύνοντος Συμβούλου στην επιχείρηση από το έτος 1995. Έως και σήμερα η εταιρία παραμένει η μοναδική στην Ελλάδα παραγωγός τέτοιου είδους προϊόντων, με πιστούς πελάτες τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό.

Όραμα

Όραμα της εταιρίας μας είναι να είμαστε οι καλύτεροι σε κάθε αγορά στην οποία δραστηριοποιούμαστε, δίνοντας έμφαση στην άριστη ποιότητα και στη σωστή εξυπηρέτηση.

Αποστολή

Αποστολή της εταιρείας μας είναι η προμήθεια των πελατών μας με οικολογικά προϊόντα σε πολύπλοκα σχήματα ικανά να καλύψουν οποιαδήποτε ανάγκη τους. Τα προϊόντα μας είναι ειδικά σχεδιασμένα να αγκαλιάζουν και να προστατεύουν τα προς συσκευασία είδη, ανταποκρινόμενα πλήρως στις ανάγκες προβολής και ασφαλούς μεταφοράς των ειδών αυτών και όλα αυτά σεβόμενοι την ανάγκη των πελατών μας για χαμηλές τιμές.

Αξίες

Οι αξίες που ενστερνιζόμαστε στην ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ Α.Ε. καθορίζουν τον τρόπο με τον οποίον εργαζόμαστε και αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι κάθε προσπάθειας της επιχείρησης προς επίτευξη των στόχων της και εκπλήρωση του οράματος της.
Οι πελάτες μας βρίσκονται στο επίκεντρο

Κάθε ανάγκη των πελατών μας αποτελεί και ένα νέο στόχο που η επιχείρηση θέτει προς επίτευξη.Κάθε μέρα καλύτεροι

Μέσα από συνεχείς προσπάθειες βελτίωσης εξελισσόμαστε και αναπτυσσόμαστε καθημερινά.Ισχύς εν τη ενώσει

Πιστεύουμε στη συνεργασία για την επίτευξη του βέλτιστου δυνατού αποτελέσματος και μαθαίνουμε μέσα από αυτή.Σεβασμός στους ανθρώπους μας

Οι άνθρωποι μας είναι η βάση της επιτυχίας μας. Πιστεύουμε σε αυτούς, τους στηρίζουμε και επενδύουμε σε αυτούς.Σεβασμός στο περιβάλλον

Από την ίδρυση της η εταιρία δεσμεύτηκε να παρέχει όχι μόνο προϊόντα αρίστης ποιότητας, αλλά και προϊόντα οικολογικά με σεβασμό στο φυσικό περιβάλλον.

Όραμα
Αποστολή
Αξίες